Skip to content

Over ons

De ondernemers en pandeigenaren zijn aangesloten bij Biz vereniging Rieker Business Park. Zij behartigen de belangen van de bedrijven op het Rieker Business Park. De vereniging organiseert meerdere keren per jaar een overleg met alle ondernemers in Rieker Business Park om er met name voor te zorgen dat er een goed ondernemersklimaat heerst op het Park en dat het bedrijventerrein schoon, leefbaar en bereikbaar blijft.

Om de bereikbaarheid van het bedrijventerrein te optimaliseren is de Rieker Circle Line en de Rieker Airport Transfer in het leven geroepen. Deze shuttlediensten zijn door de lokale bedrijven en pandeigenaren opgezet, die hiervoor de Biz vereniging hebben opgericht. De bussen pendelen tijdens werkdagen tussen metrostation Henk Sneevlietweg en de verschillende ondernemingen en tussen de Anderlechtlaan en de verschillende ondernemingen. Het betreft aanvullend openbaar vervoer dat wordt geëxploiteerd via het GVB.

Bedrijventerrein Rieker Business Park is een prachtige kantoorlocatie in stadsdeel Nieuw-West en wordt omsloten door de Johan Huizingalaan, Sloterweg en Oude Haagseweg.

Het uitgangspunt is dat onze doelstellingen met betrekking tot de BIZ te allen tijde complementair zijn aan de activiteiten die de gemeente reeds uitvoert met betrekking tot het BIZ gebied. Dit wil zeggen, dat de BIZ activiteiten nooit de activiteiten van de gemeente zullen vervangen.

Back To Top