Skip to content

Bereikbaarheid

De vereniging hecht er veel waarde aan dat de bereikbaarheid van en naar het gebied wordt geoptimaliseerd. Er worden daarvoor diverse activiteiten ontplooid.

Zo is er collectief Aanvullend Openbaar Vervoer door de vereniging ingekocht bij het GVB vanwege onvoldoende openbaar vervoer in de regio. Er zijn in dit kader 2 buslijnen georganiseerd; De Rieker Circle Line en de Rieker Airport Transfer. De ene lijn pendelt gedurende de dag tussen het metrostation Henk Sneevlietweg en stopt voor de panden op het bedrijvengebied.

De Rieker Airport Transfer is een pendel tussen de Anderlechtlaan en het Rieker Business Park waardoor er een verbinding is met Schiphol. Beide lijnen staan vermeld op www.9292.nl en worden ondersteund door een speciale Rieker Circle Line app waarmee gebruikers live kunnen volgen over hoeveel minuten een pendel voor de deur stopt. Zo hoeft de gebruiker niet in de regen te wachten.

Daarnaast worden er nog maatwerk aanvullende mobiliteitsdiensten aangeboden waaronder deelfietsen, pick-up points en maatwerk mobiliteitsadvies op pandniveau. Deze diensten kunnen naar wens van de leden worden uitgebreid.

De vereniging wordt continue geïnformeerd over wegwerkzaamheden in de directe omgeving door de gemeente Amsterdam. Daardoor kunnen gebruikers tijdig geïnformeerd worden maar kunnen ook wensen kenbaar gemaakt worden aan de gemeente en planningen of omleidingsroutes worden aangepast om de overlast te beperken.

Back To Top